GARSONIERE ŞI APARTAMENTE

Apartamentele vechi de două camere se închiriază cu 200-250 euro/lună, în cazul în care sunt confort doi sau mai departe de metrou şi între 250 şi 300 euro/lună, pentru confort 1, într-un cartier cu metrou (Titan, Berceni, Militari, Brâncoveanu, Dristor,Tineretului chiar).

Apartamentele de trei camere se închiriază cu 250 euro/lună, în Rahova, Drumul Taberei, Titan şi Giurgiului şi în medie cu 300-350 euro/lună, în orice cartier cu metrou.

Cei care nu vor să împartă locuinţa cu nimeni şi bugetul le permite, pot opta pentru o garsonieră veche sau nouă.

Pe segmentul de piaţă al garsonierelor vechi, chiriile pornesc de la 150-200 euro/lună, confort 1 dar mai îndepărtate de campusurile universitare şi ajung şi până la 200-250 euro/lună, pentru cartiere obişnuite cu metrou. În zonele centrale, precum Universitate şi Magheru chiriile se situează între 250-300 euro/lună.

Garsonierele noi se închiriază la tarife de 250 euro/lună, dar atenţie, de multe ori se află în zone greu accesibile. Există însă şi câteva blocuri noi situate lângă staţii de metrou şi chiar mai bine, în imediata apropiere a campusurilor studenţeşti.

În alegerea locaţiei, trebuie să aveţi în vedere distanţa şi mijloacele de transport, pentru că trebuie să vă deplasaţi în timp util, zilnic, la facultate. Nu uitaţi că există cursuri şi seminarii care încep dimineaţa, la ora 8,00.