Camin Privat Titan

În ceea ce priveşte condiţiile, căminul este unul mixt, toate camerele sunt de 3 persoane (dotate cu mobilier şi chiuvetă), iar băile sunt la comun la ambele capete ale holurilor. Ca şi facilităţi, căminul nostru oferă o spălătorie (trebuie doar să îţi aduci propriul detergent), sală de lectură (suficient de confortabilă încât să poţi citi/învăţa liniştit dar şi suficient de sobră să nu adormi în timp ce faci asta:)  ), 2 săli cu masă de tenis de masă şi masă de biliard, un spaţiu pentru recreere dar şi câte un spaţiu la fiecare etaj destinat bucătăriilor (bucătăriile nu sunt momentan utilate). Cantină nu este momentan, însă vom lua în considerare şi asigurarea unor servicii de masă în situaţia în care există un număr semnificativ de studenţi care să îşi dorească acest lucru. Căminul este dotat şi cu internet şi cablu tv.

Regia de cămin este de 330 lei pe lună (indiferent de anotimp) şi cuprinde toate cheltuielile cu utilităţile precum şi accesul gratuit la facilităţile mai sus menţionate. Aceasta este singura sumă de bani care se achită lunar de către studenţi. La semnarea contractului de cazare se plăteşte şi o garanţie, tot de 330 lei pe lună (deci 660 lei în total la semnarea contractului de cazare), sumă de bani care la finalul perioadei de cazare fie se consideră ultima regie de cămin fie se restituie studentului. Regia de cămin se achită la casieria noastră de la sediu administrativ, în aceeaşi clădire în care este şi căminul studenţesc.

Dacă ai prieteni cu care ai vrea să te cazezi în cameră, există, firesc, posibilitatea să vă cazaţi împreună în aceeaşi cameră, trebuie doar să menţionezi acest lucru în momentul în care semnai contractul de cazare la administraţia căminului. De asemenea, şi cazarea în cupluri este o opţiune, însă trebuie să plătiţi si a 3-a regie de cămin.

Procedura de cazare este destul de simplă: vii la cămin cu buletinul, completezi cererea de cazare, semnezi contractul de cazare şi achiţi cei 660. Având în vedere că este un cămin particular, cazarea studenţilor se face în ordinea în care aceştia semnează contractul de cazare.

Contractul de cazare se semnează fie pe perioada anului universitar (septembrie – iunie, inclusiv) fie pe perioada lunilor de vară (iulie-august, inclusiv). Dacă există locuri libere, te poţi caza în orice moment al anului.

Este eligibil să locuiască în cămin orice student al oricărei universităţi din Bucureşti (de stat sau particulară) precum şi tineri absolvenţi care au finalizat programul de studiu de cel mult 1 an. (se calculează de la data semnării contractului de cazare).

Adresa exactă a căminului este Aleea Buchetului, nr 5, Sector 3 (Titan). Distanţa până la metrou este de 10 minute pe jos sau 5 minute cu RATB (staţia de RATB estela 2 minute de cămin).